Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora
Assessorament i Reconeixement de la Formació Professional

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_institut.jpg

Visites

Avui132
ahir194
aquesta setmana898
aquest mes4091
Total354410

 

Link Dossier treball síntesi format WORD

 

Cada any engeguem el nostre projecte- INTERCANVI ESCOLAR amb el Collège de Mescoat, a la BRETANYA FRANCESA, en la modalitat de CRÈDIT DE SÍNTESI.

Ja hem explicar que l’objectiu d’aquest intercanvi és oferir als alumnes una experiència d’aprenentatge ÚNICA i enriquidora, no només pel que fa a la llengua vehicular  que han d’utilitzar in situ ( ANGLÈS I FRANCÈS), sinó també per la presa de contacte amb una cultura i una manera de viure noves.

A part d’entrar en contacte amb una realitat diferent, de gaudir de la convivència amb altres persones i de posar en pràctica les seves capacitats comunicatives i de socialització, combinarem les estones d’oci amb SORTIDES CULTURALS i PEDAGÒGIQUES (visites a museus i ciutats de la regió).

En definitiva, es tracta d’un programa atractiu, amb un contingut pedagògic seriós i de tall europeïtzant que enriqueixi el currículum dels nostres alumnes.

Per fer la previsió i reserva de places juntament amb le COLLÈGE DE MESCOAT, necessitem saber abans de realitzar la propera reunió (dia 25 de gener a les 18.00) el nombre de famílies que estaríeu interessades a participar-hi.

Per tant, preguem ompliu la següent graella tant si voleu o no participar en el projecte (CRÈDIT DE SÍNTESI/INTERCANVI).