Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora
Assessorament i Reconeixement de la Formació Professional

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_institut.jpg

Visites

Avui33
ahir282
aquesta setmana600
aquest mes4082
Total335288

Benvolgudes famílies,

El claustre de professors de l’INS El Palau manifesta que sempre ha treballat vetllant per la perfecta convivència de tota la comunitat educativa. Podem afirmar que al llarg  dels quaranta anys d’existència de l’institut mai hi ha hagut cap situació que pogués alterar la nostra pacífica convivència.

Per aquesta raó, manifestem el nostre rotund rebuig sobre algunes informacions publicades els darrers dies en alguns mitjans de comunicació que qüestionen la pràctica professional dels docents d’aquest centre. La convivència en el centre sempre ha estat i estarà garantida.

 

Apreciadas familias,

El claustro de profesores del Instituto El Palau manifiesta que siempre ha velado por la perfecta convivencia de su comunidad educativa. Podemos afirmar que a lo largo de los cuarenta años de existencia, en el INS El Palau nunca se ha producido ninguna situación que pudiese alterar nuestra pacífica coexistencia.

Por esta razón, afirmamos nuestro más profundo rechazo a algunas de las informaciones publicadas los últimos días en algunos medios de comunicación que cuestionan la práctica profesional de los docentes del centro. La convivencia en el centro siempre ha estado y estará garantizada.