Get Adobe Flash player
Qualitat i Millora
Assessorament i Reconeixement de la Formació Professional

Certificat ISO 9001

iso_9001_cat_el palau.jpg
logo_ins_vermell.jpg

Visites

Avui151
ahir162
aquesta setmana313
aquest mes2483
Total421877

Projectes

 • Qualitat i Millora Continua

   

  Política de la qualitat

   

  L’Institut EL PALAU ha adoptat com a Política de Qualitat satisfer les expectatives i necessitats educatives dels seus grups d’interès, oferint a l’alumnat una Educació de qualitat, d’acord amb la missió i Projecte Educatiu de l’Institut, utilitzant les estratègies necessàries depenent de cada procés segons el sistema de gestió i treball més adequat per millorar contínuament.

   

  El compromís de la qualitat afecta a tota l’organització del centre i a tota la comunitat educativa, que accepta aquest repte i assumeix la responsabilitat de participar activament en el desenvolupament i millora de la qualitat del centre. La direcció del centre vetllarà i proporcionarà els mitjans que estiguin al seu abast per assolir els objectius de qualitat.

   

   

   

 • Projecte de Mediació

  QUÈ ÉS?

  És una eina per resoldre conflictes basada en la cooperació i no en la competició. Té com a objectiu que se’n beneficiï totes les parts implicades en el conflicte. La mediació està basada en la honestedat i en la sinceritat

  mediacio2

  QUAN ES FA?

  A demanda de l’alumnat per iniciativa pròpia o aconsellat pel professorat. Aquest curs (2010-2011)es farà extens a 3r i 4t d’ESO, tot continuant la tasca iniciada amb 1r i 2n.

   

  Què cal fer per tal de resoldre un problema teu a través de la mediació? Feu clic aquí

   

  Més informació

 • Projecte Sport-Escola

  QUÈ ÉS?

  Fomentar l’activitat esportiva en la població jove, ja que s’ha observat  un increment d’hàbits sedentaris i d’obesitat.

  Amb aquest projecte es pretén aconseguir una bona cohesió interna del centre entre els alumnes i  cobrir una llacuna relativa en les seves hores d’esbarjo/pati.

  QUAN ES FA?


  A través d’un un grup de noies i nois que en són els dinamitzadors/es, mitjançant activitats esportives de futbol i pin-pong, majoritàriament en hores de pati.

 • Educat 1x1
 • La Coral

   

  La Coral de l’Institut El Palau neix l’any 2003 com una activitat complementària per desenvolupar a l’hora del pati amb l’alumnat dels diferents nivells del centre. Aquesta activitat, dirigida per Sissi Martín, professora de l’àrea de música del nostre Institut, es va convertir des dels seus inicis en un emblema del centre, actuant a tots els actes culturals que s’han portat a terme al centre.

  A l’actualitat, la Coral està integrada al currículum de l’alumnat de 1r d’ESO i es complementa amb una activitat extraescolar.

  Des d’aquells inicis, on els assajos es feien en el temps d’esbarjo dels alumnes i professorat fins avui, els objectius principals de la coral son fomentar la cohesió social de l’alumnat, fomentar el sentiment de pertinença al centre del nostre alumnat i educar a través de la música.

   

  Llibre Coral


   

 • Grup de Teatre
 • Altres
 • L'energia de l'estalvi
 • Comenius